_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Eventridningar

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Gymkhana
7 kamp till häst, tävlingstid ca 2-2,5h á 450 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 3-3,5h)
*RidLyckas Gymkhana för 6 eller 8 personer. Där ni tävlar i 2 lag på våra jämnaste hästar (1 häst per lag) och tar er igenom 7 roliga grenar med olika uppgifter samt olika fart & hastighets bestämmelser. Här finns en gren för alla deltagande från nybörjaren till den rutinerade ryttaren och ridningen sker med samt utan hjälp i från övriga deltagande. Instruktioner för varje gren ges ut innan grenen startas så att gruppen kan bestämma vem av deltagarna som skall utföra ritten. För att er grupp skall kunna delta på Gymkhana så behöver minst 2 i sällskapet vara rutinerade eller mer vana ryttare (en i vardera lag) och vi rekommenderar att försöka fördela lagen så jämna som möjligt i övrigt. Barn under 7 år tillåts ej att delta. Sällskap som ej deltar i Gymkhanan är välkomna att åskåda ifrån läktarplatsen.


Skogsritt med fotograferingsmöjligheter.
ca 1h ridning á 650 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)
*För dig som vill ha ett fint foto till häst, ridandes ute i underbar natur, på vacker äng i lummig skog och i alla våra härliga årstider. Här kan du välja att klä upp dig samt att rida med eller utan sadel, själv eller ihop med en vän. Foto utan hjälm sker endast på häst i skritt eller stillastående och detta är på RYTTARENS EGEN RISK SAMT ANSVAR. Bilder/filmklipp som tagits av RidLycka erbjuder vi kostnadsfritt och ni får alla foton/filmer av oss oredigerade. Ni har även möjlighet att ta med egen fotograf (mot egen kostnad) eller familj/vän med fotokunskap för att gardera er om att få flera vackra bilder på dig/er på häst. *Bröllop*Födelsedag*Fint Event* Event för minst 2 personer välj att rida vid, soluppgång, Förmiddag, Eftermiddag, Solnedgång, Kväll, Månritt. OBS. fotografering är ej obligatoriskt. 


Strandritt med fotograferingsmöjligheter. 
ca 1h ridning á 850 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h)
*För dig som vill ha ett fint foto till häst, ridandes på stranden, i vattnet eller längs strandkanten. Strandritten kan endast bokas mellan datumen 15-sep - 1 maj då resterande tid är ridförbud på stränderna i Halland. Vi möts upp i stallet på Ridlycka vid avtalad tid, där vi gör iordning hästarna och packar inför strandevengemanget. ca 40 min senare planerar vi att åka med hästarna (med hästtransport) till stranden. På stranden rider var betalande ryttare ca 1h vardera. För strandritten kan du välja att klä upp dig samt att rida med eller utan sadel, själv eller ihop med en vän. Foto utan hjälm sker endast på häst i skritt eller stillastående och detta är på RYTTARENS EGEN RISK SAMT ANSVAR. Bilder/filmklipp som tagits av RidLycka erbjuder vi kostnadsfritt och ni får alla foton/filmer av oss oredigerade. Ni har även möjlighet att ta med egen fotograf (mot egen kostnad) eller familj/vän med fotokunskap för att gardera er om att få flera vackra bilder på dig/er på häst. När vi sedan är klara på stranden hjälps vi åt att packa ihop, därefter avslutas strandeventet. *Bröllop*Födelsedag*Fint Event* Event för minst 4 personer välj att rida vid, Förmiddag, Eftermiddag, Solnedgång. 

OBS. fotografering är ej obligatoriskt.