_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Galopptur & Hopprunda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

RidLycketuren mellan
ca 1,5h ridning á 650 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 2,5-3h)
*Den utökade RidLycketuren är en utmärkt ridtur för dig som vill ut på en snabb, men inte alltförlång ridtur. En tur med mycket fin natur, härliga ridvägar och med något utmanande terräng. Ritten startas och avslutas med mysig skritt genom lummiga skogsstigar och där emellan har vi otroligt vackra trav och galoppsträckor på stabila gräs & grusvägar. Lockas med på mer fart under längre sträckor
och upplev den underbara känslan av att susa fram igenom skogen i härlig galopp - en otrolig känsla!
Barn med mycket god vana och ridkunskap (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap.


"Stora RidLycketuren"  
ca 2h ridning, á 750 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 3-3,5h)
*Stora RidLycketuren där du får extra allt. Mysiga, lummiga skogsstigar, fina travbitar och flera underbara galoppsträckor och bitarna avlöser varandra om vartannat och blir ett mycket trevligt upplägg, en ridtur som lämnar utrymme att ett härligt och fartfyllt äventyr - på ett för både häst och ryttare, harmoniskt sätt - en ritt för en otrolig upplevelse! Barn med mycket god vana och ridkunskap (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap.  


"Långesjöturen Galopprundan"
ca 2-2,5h ridning, á 850 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h)
*RidLyckas stora galopptur delux! På kilometervis långa sandade och mjuka slingor låter vi hästarna galoppera både under snabbare och samlade förhållanden - en dröm för dig som älskar att fara fram genom skog och mark på det bästa sättet som finns - Turen inleds med ordentlig uppvärmning i skritt och tarv och vi tar oss över både asfalterade vägar samt mindre skogstigar. 

Denna tur tillåts ej barn under 12 år att medverka på och barn under 15 år (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap.


"Långesjöturen med eller utan hoppning"
ca 2,5h ridning, á 950 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h)
*RidLyckas One-and-only hopptur! Vi värmer upp med vår underbara Långesjötur i alla gångarter så att du och din häst lär känna varandra ordentligt innan vi kommer fram till hoppdelen. Hindren vi sedan tar oss över är låga, mellan 30-60 cm höga men så pass höga att våra hästar hoppar - skoj och fortfarande behagligt för både den säkra med också för den lite osäkra hoppryttaren. Vid eventuell olustkänsla inför hoppningen gå går denna att välja bort där vi istället kan erbjuda en fin och lång trav /galoppsträcka. Vi kan även dela upp gruppen om vissa vill hoppa och andra inte. Under hemfärden släpper vi hästarna på de kilometervis långa sandade och mjuka slingorna till att galoppera både under snabbare och samlade förhållanden - en verklig dröm! Turen inleds med ordentlig uppvärmning i skritt och tarv och vi tar oss över både asfalterade vägar samt mindre skogstigar. 

Denna tur tillåts ej barn under 12 år att medverka på och barn under 15 år (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap.


För att boka galopp/hopprunda ange att du önskar medverka i, RUTINERAD RIDGRUPP (FÖR RYTTARE SOM KAN RIDA UTAN BEGRÄNSNING OCH ÖNSKAR FART)
OBS: för specifikt önskemål om häst/hästtyp, meddela oss om detta. Info om våra hästar hittar du under: "våra hästar"