_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MiniLycka

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MiniLycka
Inträde á 350 kr/sällskap 
(hela aktiviteten, totalt ca 1-2h)

Besök vår underbara lilla smådjurspark där ni har möjlighet till att klappa och kela med våra gosiga smådjur. Vi har sällskapssjuka och busiga getter, minigrisar som gärna tar emot nått gott, samt ankor, höns och kalkoner att skåda på håll. Kommer ni till oss under vår/sommar finns det chans till att ni får hålla i djurbebisar. OBS. vi matar ej djuren för hand då vi inte vill att de ska bli "nafsiga" och ingen mat/godis ges till djuren utan RidLyckas samtycke. Utöver vår smådjurspark så kan ert sällskap underhålla er med en mindre tipspromenad genom skogen ca 20-40 min aktivitet (OBS. ej lättframkomligt för vagn) samt ha picknick eller grilla på en av våra  mysiga rastplatser. 


Prova på ridning/Knatteridning på Ridbanan

ca 30 min ridning á 450 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 1,5-2h)

ca 1h ridning á 550 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)

Knatteridning är till för de allra minsta eller du som är helt nybörjare/ känner sig osäker till häst. Mys och pyssel med hästen innan samt efter er ridning ingår och sker med hjälp och vägledning från ansvarig RidLedare. I ridningen leds hästen runt (vilket kräver att anhörig till ryttaren kan ställa upp att leda hästen) och vi går igenom själva grunden i ridningen, hur man får hästen att gå fram samt stannar och hur man styr hästen, en mer kunnig ryttare får gärna testa på att rida barbacka. 


Mysrundan
ca 30 min ridning á 450 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 1,5-2h)

Ridturen startas på banan där vi under några varv känner in oss på hästarna. Därefter tar vi oss ut på en mysig skogsritt i skritt, Välj mellan turen med något kuperad terräng (en trevlig utmaning för den orutinerade ryttaren, eller ryttaren som vill testa en lite äventyrlig barbacka tur?) Alt. turen med den ej kuperade skogsstigen. Mys och pyssel med hästen innan samt efter er ridning ingår och sker med hjälp och vägledning från ansvarig RidLedare. 

För ledare av hästen krävs att anhörig kan ställa upp.
+ Lägg till 30 minuters ridbanepass som rids innan vi beger oss ut på mysrundan, total ridtid: 1h á 550 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)