_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nybörjaritt/Mysrunda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Prova på ridning/Ridbanepass

ca 30 min ridning á 450 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 1,5-2h)

ca 1h ridning á 550 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)

För dig som är helt nybörjare/ känner sig osäker till häst eller du som helt enkelt bara vill prova på ridningen genom att få instruktioner samt övningar på ridbanan. För den orutinerade ryttaren går vi igenom grunderna i ridningen och för den mer kunniga ryttaren kör individanpassade styr och balansövningar, med eller utan sadel. 

För ledare av hästen krävs att anhörig kan ställa upp.

Ritt på banan är ett trevligt sätt att lära känna "sin häst" på och bli lite varm i kläderna där du har lätt till hjälp och vägledning i din ridning.  


Ridbanepass kan även läggas till som tillägg innan skogsridning, se nedan för alternativ. 


Mysrundan
ca 30 min ridning á 450 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 1,5-2h)

Ridturen startas på banan där vi under några varv känner in oss på hästarna. Därefter tar vi oss ut på en mysig skogsritt i skritt, Välj mellan turen med något kuperad terräng (en trevlig utmaning för den orutinerade ryttaren, eller ryttaren som vill testa en lite äventyrlig barbacka tur?) Alt. turen med den ej kuperade skogsstigen. 

För ledare av hästen krävs att anhörig kan ställa upp.
+ Lägg till 30 minuters ridbanepass som rids innan vi beger oss ut på mysrundan, total ridtid: 1h á 550 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)


RidLycketuren
ca 1h ridning á 550 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)
En tur med mycket fin natur, härliga ridvägar och med något utmanande terräng. Rid med på en uppfriskande ridtur, oavsett om du vill rida en lugn skrittrunda, testa på att trava eller till och med testa galoppen på någon av våra härliga galoppsträckor - Denna ridtur är både spännande & vacker - En riktig Upplevelse!
+ Lägg till 30 minuters ridbanepass som rids innan vi beger oss ut på Ridlycketuren, total ridtid: 1,5h á 650 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 2,5-3h)


RidLycketuren mellan
1,5h ridning á 650 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 2,5-3h)
*Vi utökar den populära RidLycketuren för er som vill ha mer ridtid. På den här turen vill vi varmt rekommendera att satsa på att få till traven och kanske testa galopp? En längre ridtur är ett bra sätt att verkligen komma in i ridningen. För er som trivdes bra med galoppen lockar vi med mer galopp de sista sträckorna- en riktig otrolig känsla! 
+ Lägg till 30 minuters ridbanepass som rids innan vi beger oss ut på Ridlycketuren mellan, total ridtid: 2h á 750 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 3-3,5h)


Stora RidLycketuren
ca 2h ridning, á 750 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 3-3,5h)
*För ryttaren som är tuff/har ridit någon gång innan och som vill rivstarta sin 2h tur direkt ut till skogen. Stora RidLycketuren är våran mest populära ridtur och här får du extra allt. På denna ridtur rider vi flera härliga galoppsträckor, vilket lämnar utrymme att få testa på ett härligt och fartfyllt äventyr - på ett lugnt och harmoniskt sätt.
+ Lägg till 30 minuters ridbanepass som rids innan vi beger oss ut på Stora Ridlycketuren, total ridtid: 2,5h á 850 kr/pers (hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h)   


För att boka din nybörjartur, ange att du önskar medverka i, NYBÖRJARGRUPPEN (FÖR LUGN TUR I SKRITT OCH EV. INTRESSE AV ATT TESTA TRAV)
OBS: för specifikt önskemål om häst/hästtyp, meddela oss om detta. Info om våra hästar hittar du under: "våra hästar"