_ ___ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Om Oss

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


"Vad som gör RidLycka så speciellt är att man rider i mindre grupper, vilket gör hela upplevelsen så mysig och personlig"

Vi är den lilla mysiga verksamheten

- För både häst och ryttare 

RidLycka i Öppinge 
 Med en familjär atmosfär bedriver vi räddningsverksamhet för hästar i behov där vi jobbar för att erbjuda hästen ett passande och varaktiga hem. 

Vi verkar även som ett steg mellan ridskola och egen häst för ryttare i alla nivåer samt tillhandahåller turridningar, medryttarhästar, ridlektioner och rid event av olika slag. 


RidLycka - är en mittpunkt där Häst och Ryttare finner harmoni och full uppsaktting av varandras sällskap


Hitta Hit: 

RidLycka i Öppinge Vi finns i södra halland, strax utanför Halmstad.
Adress: Öppinge Ängamossen 719 305 94 Halmstad

Mail: ridlycka_joanna@hotmail.com
mobil: 0760- 442070
Hitta hit, Kontakta oss

Vi erbjuder: 

- Hem och garanterat fortsatt välmående för hästar i behov.
se våran sida om detta, Räddningsverksamhet

- Ridning, utbildningar och ridevent till ryttare i alla nivåer, 

se våran sida om detta, våra upplevelser

Våra Hästar

Vi välkomnar dig till att rida och umgås med oss
och våra underbara hästar!

Oavsett om du är orutinerad eller erfaren ryttaren och vill ha en lugn och trygg, eller mer energisk och pigg häst
Så har vi hästen som passar för just dig!
- Kom till oss och rid med på ett traditionellt ridsätt och välj själv hur du vill att upplevelsen på hästryggen skall vara!

Välkomna till oss på RidLycka!

Joanna & Linus

Här är vi - Joanna och Linus och det är vi som välkomna och tar emot er när ni först kommer till oss på RidLycka. 

Utöver oss så är vi ett stort och härligt gäng ryttare och hästar som tillsammans skapar och gör RidLycka till vad RidLycka faktiskt är:
-En harmonisk mittpunkt för hästar och ryttare i alla nivåer där var individ respekteras för sin önskan om hur den vill att sin ridupplevelse skall vara. 

Våra Hästar samt Medryttare
Hästarna kan ni läsa om under "våra hästar" och några av våra medryttare kan ni komma att träffa i samband med er ridtur hos oss.
Dem presenterar gärna sig personligen 

Linus

Verksamhetens projektledare samt delägare.  
Linus heter jag, är 31 år. Hej och välkomna till oss.
Innan jag träffade Joanna så var jag LIVRÄDD för hästar
- men nu, några år senare så har jag ett (påtvingat) hästintresse!
Så, Ni grabbar eller fruntimmer som är osäkra - så illa är det inte.
Er hästintresserade respektive blir lycklig och ni får (om inget annat) en stunds sinnesro. Jag önskar er en trevlig ridtur.
Välkomna!

Joanna

Verksamhetens grundare, ansvarig verksamhetsledare samt delägare.
"Jag vill nå ut och hjälpa häst och ryttare så att de tillsammans får ut det bästa av varandra och varje gång kan känna sig nöjda med vad de uppnått.
- RidLycka för både Häst och Ryttare"
Hej!
Mitt namn är Joanna, jag är 32 år och har arbetat på med hästar i hela mitt liv.
Jag har alltid haft häst, har gått på ridgymnasiet Plönninge, utbildat mig till unghästutbildare och ridlärare, vidareutbildat mig inom häst samt är verksamhetsledare och jobbar nu med min egen verksamhet, RidLycka.
Min dröm är att kunna förmedla den lyckokänsla jag själv känner för hästar och ridning till just dig, oavsett du vill ha hjälp med din häst, vill hitta ett hem till en häst eller vill ha häst tid själv, tillsammans med oss eller med dina vänner. Jag hoppas att vi ses - Det vore väldigt trevligt!
Hjärtligt välkomna!


RidLyckas Bildgalleri


Kundrecensioner

Lämna gärna en kommentar till oss

Ulla • 2 oktober 2020
Hästar. Dessa fantastiska djur, som ger så mycket och kräver så lite tillbaka. Dessa fyrbenta vänner, som ger ro i själen, träningsverk, mysiga pussar, tjuvnyp, värme, oändliga mängder päls på kläderna och kärlek när man behöver. Jag mår så bra av dessa stunder i skogen, kan andas och koppla bort den i bland påfrestande vardagen. Tack Joanna och RidLycka för att jag får vara en del av dessa härliga individers liv! <3 


Linn • 18 Augusti 2020
En helg man kommer leva länge på, hästar, camping och underbara människor <3 Skrattat så jag fått ont i magen, ont i hela kroppen efter 12 timmar i sadeln, badat, sovit i hästhagar, Loppan & Lusen är det nya radarparet och guld & gröna skogar har spelats på högsta volym # RIDLYCKA 

Evelina • 11 oktober 2019 
Helt fantastiskt ställe!
Joanna är pedagogisk och lugn i alla situationer. Är jätte glad att jag hittade detta stället. Ser fram emot allt jag kommer få vara med om framöver.

Emmy • 27 september 2019
Tack för en underbar dag det har varit super roligt och du och dina hästar e så mysiga

Madeleine Magnusson • 13 augusti 2019 
Jag och Emmy var på Ridlyckan idag och red ut, wow vilket fantastiskt ställe, helt underbart. Kände oss så välkomna och Joanna var mycket trevlig, kunnig och pedagogisk. Vi red en magisk runda i skogen med mycket fina och trygga hästar. Kan varmt rekommendera ridlycka med det mycket passande namn. Vi kände oss så lyckliga :-)

Lotta Boman • 22 juli 2018
Tredje sommaren jag och mina döttrar besöker Ridlyckan. Vilket smultronställe!! Härliga och roliga hästar (Pinglan favorit), proffsigt och välskött stall. Joanna superduktig och alltid splitvision på samtliga deltagare. Passar nybörjaren såväl som den erfarna ryttaren som gillar hästar med fart. Stort tack för att Ridlyckan finns! Lotta, Hilda och Majken

Johanna Vingren Lumpus • 30 juni 2018
Underbar turridning med mysiga hästar och skön natur! Jag kommer gärna tillbaka!

Rebecca Pihl • 21 mars 2018
Jättemysigt stall och goa människor! Började rida där för en månad sedan och det är verkligen så roligt. Man får rida mycket ute i skogen om man vill, vilket jag tycker är jättehärligt. Passar bra för mig att man kan rida på olika tider och inte bara en viss tid varje vecka. Man längtar verkligen till nästa gång man ska rida!!

Emma Berntsson • 17 augusti 2017
När jag hittade Ridlyckas verksamhet blev jag väldigt glad. Jag vill gärna hålla igång min ridning och att rida ca 1 gång/vecka passar mig bra. Problemet är att jag ibland behöver rida oregelbundet. Därför passar konceptet med "egen" häst mig fint. Ibland rider jag på helgen och ibland på veckodagar. Ibland med annan medryttare och ibland i liten grupp.
Att Joanna är en lugn och trygg person i stallet gör att jag känt mig väl omhändertagen, och blivit väl informerad om verksamheten och hästarna. Säkerhet är viktigt för mig, och det är något man håller hårt på.
Att Joanna ser mig som ryttare och har en bra dialog med mig gör att jag känner mig trygg och säker när jag sätter mig på hästen.
Ett toppenställe att vara på, med härliga vänner, både tvåbenta och fyrbenta.

Hanna • 15 augusti 2017
Jag har ridit som medryttare hos Joanna och ridlycka i snart tre år. Jag trivs så bra och längtar alltid att få åka ut till stallet igen. Nedstressning från vardagen med häst-terapi :-)
Jag har fått utvecklas i min takt som ryttare med jättebra stöd från Joanna.

Johanna  • 21 juni 2017
En underbar upplevelse att rida här. Fin natur, fina hästar, o underbara människor som ser efter just ditt behov. Längtar dit igen

Jocke • 14 mars 2017
Så glad att jag hittade till ridlycka. Man blir välkomnad och vägledd i ridningen så mycket som behövs. Hela konceptet är personligt och utvecklande!

Katarina Fällgren • 14 maj 2016
Mysigt stall med ordning och reda, goa människor och fina hästar! Och som grädde på moset en helt otroligt fin natur att rida i! Man längtar tillbaka hit varje gång man kör hem. Bästa Ridlycka-gänget (två-som fyrbenta) är så glad att jag hittade till er!

Gabriella • 24 mars 2016
Hej! :-D Vilken underbart härlig och fin sida ni har fått!!!  Många Kramar // Gabbi