_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Långtursritter

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

RidLycketuren med fikastopp
ca 2-2,5h ridning ink fikastopp á 850 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h)  
*En tur med mycket fin natur, härliga ridvägar och med något utmanande terräng - allt man vill ha för en ultimat ridtur, dessutom stannar vi och fikar längs vägen. Du väljer själv vilken grupp du vill medverka i (Nybörjargrupp/Ridvangrupp/Rutineradgrupp) och du behöver kunna uppfylla dem krav som vi ställer för den gruppen du väljer. Ritten startas och avslutas med mysig skritt genom lummiga skogsstigar och där emellan har vi otroligt vackra trav och galoppsträckor på stabila gräs och grusvägar, hastigheten vi håller avgörs av gruppen du väljer att medverka i.
- Denna ridtur är både spännande & vacker - En riktig Upplevelse! Barn mer god ridvana tillåts rida med i vuxet sällskap.


Långesjöturen med fikastopp
ca 2,5-3h ridning ink fikastopp, á 950 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 4-4,5h)
*RidLyckas underbara långesjötur där en av höjdpunkterna är en riktig mysig skritt längs långesjön med helt fantastisk utsikt över vattnet. Andra höjdpunkten är de kilometervis långa sandade och mjuka slingorna där vi låter vi hästarna galoppera både under snabbare och samlade förhållanden - en dröm för dig som längtat att få fara fram genom skog och mark på det bästa sättet som finns - Turen inleds med ordentlig uppvärmning i skritt och tarv och vi tar oss över både asfalterade vägar samt mindre skogsstigar. Barn under 10 år tillåts ej att medverka på denna tur. Barn under 15 år (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap. 

Tips! - Denna tur säljs även som Badritt


Långtursritt med lunch/grillpaus
ca 4-5h ridning ink paus, á 1450 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 6-6,5h)
*Vi tar oss ut på långtur tillsammans där vi spenderar många härliga timmar till häst. Ridturen av en underbar blandning av vad magisk färgsprakande natur har att erbjuda, lummiga skogsstigar, trevliga trav och galoppsträckor i skog och på grusväg samt otroliga öppna fält. Lunchstoppet gör vi på rastplats där vi antingen grillar eller äter pastasallad/baguett (detta väljer ni när ni bokar långtursritten). Under rasten ägnar vi oss åt lättare aktivitet eller tar tillfälle i akt att vila upp oss lite innan vi skall påbörja vår ritt hemåt RidLycka igen. Barn under 15 år tillåts ej att medverka på denna tur och de ryttare som bokar in sig på denna tur behöver ha god ridvana samt kondition. 


Heldagstur med två pauser.
ca 6-7h ridning ink paus, á 1950 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 8-8,5h)
*Vi tar oss ut på långtur tillsammans genom Hallands härliga ridleder. Ridturen erbjuder mycket vacker natur i varierande terräng, där vi rider genom allt i ifrån lummiga skogsstigar, på trevliga trav och galoppsträckor i skog och på grusväg samt otroliga vackra öppna fält.  Vi gör två stopp, ett för en kortare fika paus och en för en något längre lunchstopp. Lunchstoppet gör vi på rastplats där vi antingen grillar eller äter pastasallad/baguett (detta väljer ni när ni bokar långtursritten). Under rasten ägnar vi oss åt lättare aktivitet eller tar tillfälle i akt att vila upp oss lite innan vi skall påbörja vår ritt hemåt RidLycka igen. Barn under 15 år tillåts ej att medverka på denna tur och de ryttare som bokar in sig på denna tur behöver ha god ridvana samt kondition.


OBS: för specifikt önskemål om häst/hästtyp, meddela oss om detta. Info om våra hästar hittar du under: "våra hästar"