_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ridturer för vana ryttare

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Öppingeturen, Rida/Köra Häst & Vagn
ca 1-1,5h ridning/körning á 650 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 2,5-3h)
*En vacker ridtur utan/med väldigt lite "offroad skog". Låt hästen ta dig med på bekväma vägar & stigar genom vackra öppna fält samt mysiga skogsbryn. Turen rids/körs en del på mindre asfaltsvägar där det kan komma mötande fordon, därför tillåts ej barnunder 10 år att rida med på denna ridtur, men får sitta med i vagnen. Barn under 15 år skall ha ridvana samt ha vuxen ryttare/kusk med på ridturen.


RidLycketuren  
ca 1h ridning á 550 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 2-2,5h)
*En tur med mycket fin natur, härliga ridvägar och med något utmanande terräng. Rid med på en uppfriskande ridtur, där vi planerar rida i alla gångarter. Ritten startas och avslutas med mysig skritt genom lummiga skogsstigar och där emellan har vi otroligt vackra trav och galoppsträckor på stabila grusvägar.  

- Denna ridtur är både spännande & vacker - En riktig Upplevelse!


RidLycketuren mellan 
1,5h ridning á 650 kr/pers 
(hela aktiviteten, totalt ca 2,5-3h)
*Vi utökar den populära RidLycketuren för er som vill ha mer ridtid. På den här turen vill vi varmt rekommendera att satsa på traven och en eller flera galopper. En längre ridtur är ett bra sätt att verkligen komma in i ridningen. För er som trivs bra med galoppen lockar vi med mer galopp de sista sträckorna, där har hästarna möjlighet till längre galopper och känslan av att susa fram igenom skogen under härlig galopp är - en riktig otrolig känsla, som du kommer leva på länge!


Stora RidLycketuren 
ca 2h ridning, á 750 kr/pers  (hela aktiviteten, totalt ca 3-3,5h)
*Stora RidLycketuren där du får extra allt. Mysiga, ljumna skogsstigar, fina travbitar och flera underbara galoppsträckor och bitarna avlöser varandra om vartannat och blir ett mycket trevligt upplägg, en ridtur som lämnar utrymme att få testa på ett härligt och fartfyllt äventyr - på ett lugnt och harmoniskt sätt - en ritt för en otrolig upplevelse.


Långesjöturen  
ca 2-2,5h ridning, á 850 kr/pers
(hela aktiviteten, totalt ca 3,5-4h) 
*RidLyckas underbara långesjötur där en av höjdpunkterna är en riktig mysig skritt längs långesjön med helt fantastisk utsikt över vattnet. Andra höjdpunkten är de kilometervis långa sandade och mjuka slingorna där vi låter vi hästarna galoppera både under snabbare och samlade förhållanden - en dröm för dig som längtat att få fara fram genom skog och mark på det bästa sättet som finns - Turen inleds med ordentlig uppvärmning i skritt och tarv och vi tar oss över både asfalterade vägar samt mindre skogsstigar. Barn under 10 år tillåts ej att medverka på denna tur. Barn under 15 år (och som kan rida utan begränsning på stora hästar) tillåts att rida med i vuxet sällskap.


För att boka turridning, ange att du önskar medverka i, RIDVANGRUPP/GRUPP SOM ÖNSKAR TESTA FART (FÖR RIDNING I SKRITT, TRAV OCH GALOPP)
OBS: för specifikt önskemål om häst/hästtyp, meddela oss om detta. Info om våra hästar hittar du under: "våra hästar"