DRÖMRITTEN - STRAND

Drömritten - Strand

Ett helt unikt och exklusivt tillfälle till häst där ni har möjlighet att föreviga er upplevelse och få ett vackert foto eller filmklipp för livet. 

 Följ med oss på RidLycka och rid på en av Halmstads relativt folktomma stränder där du rider ihop med endast en annan ryttare – din bästa vän? partner? eller annan närstående. Dela sensationen av häst och ritt på stranden tillsammans samt föreviga detta. – RidLyckas Drömritt. 

 

Strandritt med fotograferingsmöjlighet. 

Strandritten kan endast bokas mellan 15-sep – 1 maj då resterande tid är ridförbud på stränderna i Halland.

Event för minst 4 personer. 2 hästar medtages, ryttarna rider 2 åt gången, varav byte efter 1h ridning.

 

Vi möts upp i stallet på Ridlycka vid avtalad tid, där vi gör iordning hästarna och packar inför strandevengemanget. ca 40 min senare planerar vi att åka med hästarna (med hästtransport) till stranden. På stranden har varje betalande ryttare ca 1h vardera att använda så som man önskar. Många väljer att rida ca 30-40 längs vattnet varav sedan avsätta ca 20 min till fotografering. Inför strandritten och för dokumentation (foto/film) kan du välja att klä upp dig/ta med fint ombyte samt att rida med eller utan sadel, själv eller ihop med en vän. OBS – Foto utan hjälm sker endast på häst i skritt eller stillastående och detta är på RYTTARENS EGEN RISK SAMT ANSVAR. Bilder/filmklipp som tagits av RidLycka erbjuder vi kostnadsfritt och ni får alla foton/filmer av oss oredigerade. Ni har även möjlighet att ta med egen fotograf (mot egen kostnad) eller familj/vän för att gardera er om att få flera vackra bilder på dig/er på häst. När vi sedan är klara hjälps vi åt att packa ihop, därefter avslutas eventet. 

*Bröllop*Födelsedag*Fint Event* OBS. fotografering är ej obligatoriskt*

Aktivitetstid 3,5-4h varav ca 1h ridning á 1150 kr/pers, Välj att rida under för eller eftermiddagen.

Aktivitetstid 3,5-4h varav ca 1h ridning á 1450 kr/pers, Ritt i solnedgång. 

DRÖMRITTEN - SKOG

Drömritten - skog

Upplev naturens skönhet på ett stillsamt sätt till häst där ni  ni har möjlighet att föreviga er upplevelse och få ett vackert foto eller filmklipp för livet. 

Kom ut till oss på RidLycka och rid i de vackra skogarna i Öppinge där du och dina vänner får uppleva en magisk stund till häst som ni även har möjlighet att föreviga – RidLyckas Drömritt. 

Skogsritt med fotograferingsmöjlighet.

Event för minst 2 personer á en häst vardera. 

För dig som vill ha ett fint foto till häst, ridandes ute i underbar natur, på vacker äng, i lummig skog och i alla våra härliga årstider. Här kan du välja att klä upp dig samt att rida med eller utan sadel, själv eller ihop med en vän. Foto utan hjälm sker endast på häst i skritt eller stillastående och detta är på RYTTARENS EGEN RISK SAMT ANSVAR. Bilder/filmklipp som tagits av RidLycka erbjuder vi kostnadsfritt och ni får alla foton/filmer av oss oredigerade. Ni har även möjlighet att ta med egen fotograf (mot egen kostnad) eller familj/vän med fotokunskap för att gardera er om att få flera vackra bilder på er på häst. 

*Bröllop*Födelsedag*Fint Event* OBS. fotografering är ej obligatoriskt. 

Aktivitetstid 2-2,5h varav ca 1h ridning & fotografering á 850 kr/pers, välj att rida vid för eller eftermiddag.  

Aktivitetstid 2-2,5h varav ca 1h ridning & fotografering á 1150 kr/pers, välj att rida vid soluppgång, Solnedgång, Kväll, Månritt.