MINILYCKA & POÄNGJAKT & LEK

MiniLycka – Gymhkana – Aktiviterer- djurmys – ridning – hästpyssel

Alla våra upplevelser sker i väldigt små grupper, ca 6-10 personer per grupp/sällskap och vi håller gärna endast 1 sällskap/besökstillfälle

Gymhkana och Poängjakter för vuxna eller äldre barn, Ridning och hästpyssel för familjen och de minsta på våra stora och otroligt snälla hästar, gå på tipspromenad, var med på poängjakter samt besök våran smådjurspark där ni kan klappa och kela med våra gosiga smådjur. Vi har även ett flertal natursköna och trevliga rastplatser att ta en fika eller grilla på med familj och vänner. 

Gymkhana

Utmana vänner eller familjen på den roligaste 7-kampssättet som finns - tävling till häst i Gymkhana! Där ni behöver balans, vilja och laganda.

RidLyckas Gymkhana för 6 eller 8 personer. Där ni tävlar i 2 lag på våra jämnaste hästar (1 häst per lag) och tar er igenom 7 roliga grenar med olika uppgifter samt olika fart & hastighets bestämmelser. Här finns en gren för alla deltagande från nybörjaren till den rutinerade ryttaren och ridningen sker med samt utan hjälp i från övriga deltagande. Instruktioner för varje gren ges ut innan grenen startas så att gruppen kan bestämma vem av deltagarna som skall utföra ritten. För att kunna delta på Gymkhana så behöver minst 2 i sällskapet vara rutinerade/mer vana ryttare (en i vardera lag) fördela lagen så jämna som möjligt i övrigt.

Barn under 7 år tillåts ej att delta. Sällskap som ej deltar i Gymkhanan är välkomna att åskåda ifrån läktarplatsen.

Bilder från Gymkhana 

Gymkhana aktivitetstid 3h varav ca 2h tävlingstid á 2550 kr (2 hästar och för 6 eller 8 personer)

MiniLycka

Mys med våra smådjur i smådjursparken, gå på en trevlig tipspromenad i skogen samt sitt & njut i naturen på en av våra vackra rastplatser

Besök vår underbara lilla smådjurspark där ni har möjlighet till att klappa och kela med våra gosiga smådjur. Vi har sällskapssjuka och busiga getter, minigrisar som gärna tar emot nått gott, samt ankor, höns och kalkoner att skåda på håll. Kommer ni till oss under vår/sommar finns det chans till att ni får hålla i djurbebisar. Utöver detta så kan ni underhålla er med en mindre tipspromenad genom skogen ca 20-40 min aktivitet (OBS. ej lättframkomligt för vagn) samt ha picknick eller grilla på en av våra mysiga rastplatser.

Bilder från MiniLycka 

MiniLycka

Inträde á 450 kr/sällskap max antal  5 personer och ca 30 min djurmys, övrig tid är för egen underhållning med tipspromenad och/eller matpaus rek tid ca 1,5h

Knatteridning/Mystur med hästpyssel

Ridning och hästmys för familjen och de allra minsta

Här får barnen samt de föräldrar/ungdomar som vill rida - rida! Vi testar på känslan till att sitta på en lugn och trygg häst där den som vill och vågar får prova på att själv starta, styra och stanna hästen. OBS - Hästarna vi har är enbart stora hästar samt så vi har inte möjlighet att stå för ridledare till ryttarna utan behövs detta så behöver någon i sällskapet kunna leda hästen (denne får gärna vara något hästvan). För den lite tuffare ryttaren kan vi ordna med roliga och lärorika uppgifter att lösa till häst så som, styrövningar och tempoväxlingar. Ni kan även välja att få skritta ut en liten tur till skogsbrynet och tillbaka - allt för den mysiga upplevelsens skull.

Bilder från Knatteridning & Hästmys

Knatteridning/Hästmys aktivitetstid 1,5h varav ca 20-30 min ridning á 450 kr/pers