RIDCAMPING

Tvådagars event till häst för dig som vill komma ut på ett riktigt RidCampings-äventyr!

Dagar fulla av härlig ridning  ute i naturen där vi mot kvällningen slår upp läger tillsammans med hästarna i hage och klarar oss helt på egen hand i vildmarken.

I vårt Ridcampingspaket ingår all mat, all ridning och övrig aktivitet samt så har du möjlighet till att hyra camping utrustning (sovsäck & liggunderlag) där du får ett eget set av sovsäcks & liggmadrass lakan samt  kudde att ta med dig hem efter avslutat event – Campingset som är otroligt lätta att ta med sig och som du kan använda i andra övernattnings event. 

Två dagars RidCamping - En upplevelse utöver det vanliga

Ridning på ett lugnt och ledigt sätt under flera timmar per dag varpå vi mot kvällningen slår läger för att grilla och tälta i mysig hage med hästar

Och inte nog med, vi vaknar upp på morgonen till naturens stillhet och ljudet av lugnt betande hästar, dricker rykande hett kaffe från stormköket och äter en god och stabil frukost innan vi skall påbörja vårt fortsatta ridäventyr. RIDTIDEN är svårt att beräkna då detta är beroende på väder samt rid hastighet och om något skulle ske, uppskattningsvis rider vi ca 5-7h per dag fördelat på för och eftermiddagsritt där vi pausar för lunch och fika vid mysiga sjöar där hästarna har möjlighet att dricka och svalka sig. OBS - att detta event INTE lämpar sig till nybörjare/oerfarna vilket gäller för både hästridning samt campingupplevelse. Vi rekommenderar att du som medverkar på detta evengemang skall ha god ridvana samt vara van vid att campa (tälta) och vistas utomhus under längre tid.

Detta evengemang är endast för vuxna personer över 18 år, alkoholhaltiga drycker tillåts att medtagas samt förtätas, men endast mot kvällningen (vid lägerplatsen efter avslutad ritt) och begränsas till rimlig gräns för en lugn och trevlig kväll samt för morgondagens fortsatta aktivitet. Inför eventet skickas utförliga uppgifter på planerat evengemang ut, information om upplägg,  packlistor samt “bra att veta” för att ni skall kunna vara så förberedda som möjligt till detta underbara natur och häst evengemanng.

För att möjliggöra detta event krävs minst 6 deltagare

Två dagars RidCamping med start kl 9.00 dag 1 och avslut (senast) kl 17.00 dag 2,  á 4 950 kr/pers i priset ingår all proviant (ej alkohol), ridning samt aktivitet & övernattning i tält.

Hyra av sovsäck & liggunderlag – där du får ett eget set av sovsäcks & liggmadrass lakan samt kudde att ta med dig hem efter avslutat event á 950 kr