TURRIDNINGSPAKET

RidLyckas Turridningspaket

Förmånliga ridpaket för dig som planerar en tids vistelse i Halland eller närområdet och vill komma till oss och rida vid flera tillfällen. Vässa dina ridkunskaper, förbered dig inför eventritt och kom ut & njut i naturen till häst. 

Ridpaketen erbjuds enligt våra tre rutineringsgrader, ritter för nybörjaren, vana ryttare samt rutinerade ryttare.

Turridningspaket 1

3 ridtillfällen á 1h turer på varierat sätt!

Kom till oss på Ridlycka för 3 härliga ridtillfällen där ni väljer om ni vill komma med ut i Öppinges vackra skogar eller ta ett eller flera lektionspass på banan. För banritter kan ni välja mellan hopp eller dressyr inriktade ridlektioner och för skogsturerna har vi ett flertal mycket trevliga ridturer som vi varierar i mellan där vi rider genom mysiga lummiga skogar med varierad terräng, ut mot öppna fält och där i mellan på behagliga grusslingor för ev. trav och galopp- Ridturer som är både spännande och vackra - Härliga Ridupplevelser!

tot 3 ridtillfällen á 1 450 kr/pers  (3x2h Aktivitet – turridning alt lektionspass på banan) Du sparar 200 kr!

Turridningspaket 2

4 ridtillfällen, 3x1h varierade turer & vår Stora RidLycketur!

I detta ridpaket har du 3 härliga 1h turer där ni väljer om ni vill komma med ut i Öppinges vackra skogar eller ta ett eller flera lektionspass på banan. För banritter kan ni välja mellan hopp eller dressyr inriktade ridlektioner och för skogsturerna har vi ett flertal mycket trevliga ridturer som vi varierar i mellan. Dessutom rider ni med på vår uppfriskande Stora RidLycketur där ni under 2h ridning får extra allt, mysiga ljumna skogstigar, fina travbitar och flera underbara galoppsträckor. Bitarna avlöser varandra om vartannat och blir ett mycket trevligt upplägg, en ridtur som lämnar utrymme att få testa på ett härligt och fartfyllt äventyr på ett trevligt vis.

tot 4 ridtillfällen á 2 150 kr/pers (3x2h Aktivitet, Turridningsritter alt lektionspass på banan samt 1x3h Aktivitet, Stora Ridlycketuren) Du sparar 250 kr!

Turridningspaket 3

5 ridtillfällen, 4x1h varierade turer samt ritt med lunchpaus, Långturstitt m 4-5h ridning alt. vår Badritt!

I detta ridpaket har du 4 härliga 1h turer där ni väljer om ni vill komma med ut i Öppinges vackra skogar eller ta ett eller flera lektionspass på banan. För banritter kan ni välja mellan hopp eller dressyr inriktade ridlektioner och för skogsturerna har vi ett flertal mycket trevliga ridturer som vi varierar i mellan.

Dessutom väljer ni om ni vill medverka på vår underbara Långtursritt med 4-5h ridning eller vår mysiga Badritt.

Långtursritt 4-5h med lunch á 1450 kr/person

Långesjöturen med bad & lunch á 1450 kr/person

med tot 5 ridtillfällen á 3 250 kr/pers (4x2h Aktivitet samt 1x Långesjöturen med bad och lunch alt. Långtursritt med lunch) Du sparar 400 kr!